Decoratie

Productiebedrijf / toeleverancier super) jachtbouw

Productiebedrijf / toeleverancier super) jachtbouw

Gevestigd in West-Nederland met een rendabele omzet

Beschrijving

Het bedrijf is 30 jaar geleden opgericht (2e generatie). Men is een toeleverancier van onderdelen voor de bouw van (super) jachten. Over het algemeen vindt de afzet plaats voor Nederlandse klanten.

Bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in West Nederland. In dit technische productiebedrijf zijn ca. 22 personen werkzaam, waarvan 19 fulltime. Het bedrijfspand wordt gehuurd, maar koop is eventueel bespreekbaar.

Financieel

Het bedrijf is goed renderend en vertoont stabiele cashflows. Over 2018 bedroeg de omzet 4,3 miljoen euro met een aansprekend Ebitda resultaat. Er is sprake van een goed gevulde orderportefeuille.

Reden verkoop

De reden dat het bedrijf te koop wordt aangeboden is dat de ondernemer zicht gaat richten op andere activiteiten. De verkoper is bereid om in het kader van een soepele overdracht nog enige tijd bij het bedrijf betrokken te blijven.

Aangeboden belang

De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen uitgaande van een aandelentransactie.

Geschikt voor

Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen of voor MBI kandidaten die in de keten werkzaam zijn.

 Informatie

MeerMKB BV, contactpersoon de heer Roel de Jong MBA. (Diamantlaan 4, 2132 WV Hoofddorp, e-mail roeldejong@meermkb.nl , telefoon 06-20619420)

Een verkoopmemorandum kan aan geïnteresseerde kandidaten ter beschikking gesteld worden na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.