Decoratie

TE KOOP HOVENIERSBEDRIJF (U0194)

TE KOOP HOVENIERSBEDRIJF (U0194)

Gevestigd in Noord Brabant met een vaste klantenkring van zowel bedrijven als particulieren met interessante uitbreidingsmogelijkheden

Beschrijving

Dit bedrijf is gelegen in een mooi werkgebied met jaarlijks terugkerende vaste opdrachtgevers. Naast de reguliere werkzaamheden heeft men zich bekwaamd in de aanleg van tuinen waarbij men zich heeft laten inspireren door buitenlandse invloeden.

Bedrijf

2 ondernemers en men heeft 1 medewerker in loondienst aangevuld met ZZP-ers tijdens drukke periodes

Locatie

Het onroerend goed is eigendom en omvat een bedrijfsruimte (loods, overkapping en veldschuur) en een ruime bedrijfswoning. Men staat open voor (gedeeltelijke) verhuur of verkoop (geheel). Op het perceel is een bouwvergunning afgegeven voor de bouw van een tuinatelier.

 Reden van verkoop

De leeftijd van de ondernemers en de continuïteit van het bedrijf zijn de voornaamste redenen om het bedrijf aan derden over te dragen. Om een soepele overgang te waarborgen zijn de verkopers bereid om nog enige tijd actief betrokken te blijven bij het bedrijf.

Aangeboden belang

De verkopers wensen het volledige bedrijf (100%) te verkopen uitgaande van een activa-/ passiva transactie.

Informatie

MeerMKB BV, contactpersoon de heer Roel de Jong MBA. (Diamantlaan 4, 2132 WV Hoofddorp, e-mail roeldejong@meermkb.nl , telefoon 06-20619420)

Een verkoopmemorandum kan aan geïnteresseerde kandidaten ter beschikking gesteld worden na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.